W sondzie możecie zaznaczacz swoją ulubioną muzykę Ja zaznaczyłem techno.
Gość
A ja zaznaczyłem metal narazie jako jedyny
Idziesz w stronę Mariana z Crashdaya
Gość
ja uwielbiam techno:0 trance hause i te sprawy..co prawda hause slucham od nie dawna:) a i byl temat czy twozrymy muze...wiec ja sie bawilem troche traktorem (ytaki program do miksowania) ale nie wiem czy mozna to nazwac tworzebniem jako takim xP
Gość
Być może Squall wkręciła mi się ta muza co nie znaczy że odszedłem od techna i hh
Ej, słyszeliście piosenke Ratatat - Seventeen Years, nie wiem kurde jaki to typ muzyki, rock, techno czy co? Na youtubie sprawdźcie.
Gość
hmm jako tako chyba ro rocka brakuje tylko spiewania...bo techno to raczej nie jest...a osobiscie bym jeszcze obstawiam POP
Gość
metal ofc \m/
Gość
System rządzi!!! po za tym polecam Alexisonfire - jest to dość znana w Kanadzie kanadyjska ekipa ;] Co do innej muzyki to polecam: Hybrid, Shiloh i Orbital. Posłuchajcie sobie kawałki bo są jak dla mnie pro xD
ja zaznaczyłem disco i jestem sam, nie lubię techno, bo to tylko walenie, ja lubię hardcore
Gość
ja zdecydowanie techno... Lubie to "łumpam-pumpam"
Gość
ja lubię techno
Metal, rock. Polecam drowning pool, iron maiden, soad, moze slipknot a w szczegolnosci metallice, disturbed, slayer, megadeth i ew. avantasia lub 3 doors down.
Administrator/Vice Leader
ja wolę dark full power , dark fullon , go trance i pokrewne
Administrator/Vice Leader
poprawka do ostatniego posta: nie go trance tylko goa trance:-)
Mi się tam podobają wszystkie DJ'a Remo itd. A tak to mam znajomego, który jest DJ'em, i lubię jego spoko muzy też słuchać xD
Niestety musiałem podjąć decyzje czy wole rock (Tenacious D, Nickelback) czy metal (Metallica, Blind Guardian) po chwili zastanowienia postawiłem na rock. Tenacious D rządzi!!!